Zakelijke telefonie-oplossingen

Als telefonie-aanbieder hebben wij een ruime keuze aan diensten en platforms waar wij de volledige MKB-markt mee kunnen bedienen. Of u nu met 2 op kantoor zit, of met 500 collega’s bent – wij staan klaar om u te ontzorgen.

Centrales voice-over-IP

Wij streven ernaar om zo veel mogelijk hosted platformen te gebruiken, maar zullen in klant-specifieke situaties ook on-site centrales kunnen leveren en installeren.

Wij gebruiken ons eigen hosted platform voor basis-centrales en schakelen over naar Xelion, een Nederlandse telefooncentrale, voor complexere oplossingen. Voor complete communicatie-oplossingen met video, conferenties, geavanceerde chatfuncties en callcenter functies, schakelen wij op naar Avaya. Wij zijn een van de weinige partijen in Nederland die deze complete oplossing in hosted vorm aanbiedt.

ISDN vervalt, wij bieden probleemloze alternatieven

ISDN hebben wij ook in onze portfolio, maar KPN zal geen ondersteuning meer leveren op het huidige netwerk. Om onze en ook nieuwe klanten te kunnen bedienen die hun huidige hardware in stand willen houden, bieden wij gateways aan die de vertaling doen van het SIP-protocol naar ISDN protocol.

Heeft u nog een alarmlijn, of een lift die gebruik maakt van een analoge lijn (PSTN)? Ook deze kunnen wij overnemen tegen een eerlijk tarieven. Analoge lijnen blijven super-stabiel en blijven ondersteund.

“De samenwerking met Splinter voice & data | BIT-Works is erg prettig, met een persoonlijk aanspreekpunt weet je dat ze de situatie en behoefte kennen”

Nooit meer een oproep missen?

Wij zorgen voor een optimale bereikbaarheid met vaste- en mobiele telecomoplossingen!

Neem contact op