Internet

Wij leveren internetverbindingen op een veelvoud van netwerken. Wij leveren internetdiensten gebaseerd op ADSL, SDSL, VDSL, Kabel en Glasvezel technologie, maar ook zelfs 4G verbindingen voor het buitengebied. Wij kijken graag met u naar de beste oplossingen voor uw bedrijf en voor uw locatie.

Continuïteit en stabiliteit

Om continuïteit van uw bedrijf te garanderen werken wij met verschillende SLA’s. Verschillende aansluiting vragen verschillende serviceniveaus. Primaire en secundaire verbindingen kunnen daarnaast ook zorgen voor extra continuïteit.

Hardware en remote monitoring

Om zeker te zijn van stabiliteit en flexibiliteit te bieden, leveren wij hardware van de beste kwaliteit. Daarnaast kunnen wij vanaf afstand de verbinding monitoren en altijd een oogje in het zeil houden. Ook vergemakkelijkt dit de supportfunctie en kunnen wij tijdig firmware updates uitvoeren.

Internet in het buitengebied

Voor het buitengebied leveren wij ook internetverbindingen. In veel gebieden zijn er glasvezelprojecten en wij zijn partner in vele projecten. Glasvezel wordt aangelegd voor de toekomst waarin dataverkeer steeds belangrijker en zwaarder wordt. Wij zorgen in veel gevallen ook voor tijdelijke snelle internetverbindingen op deze locaties, afwachtende tot de levering van glasvezel.

“Altijd paraat met expertise bij het leveren van complexe serverinstallaties.”

MARTEN ZIJLSTRA, DATAMIP

Meer weten over zakelijk internet?

Wij helpen u graag met een betrouwbare oplossing!

Neem contact op