Cloud

Werkplek in de Cloud kent vele varianten en voor- en nadelen. Mocht het gaan op basis van remote connectie, of lokaal werken met opslag en software in de Cloud, wij helpen u met een juist en eerlijk advies specifiek naar uw wensen.

Lees meer

Telefonie

Als telefonie-aanbieder hebben wij een ruime keuze aan diensten en platforms waar wij de volledige MKB-markt mee kunnen bedienen. Of u nu met 2 op kantoor zit, of met 500 collega’s bent – wij staan klaar om u te ontzorgen.

Lees meer

Netwerk- en systeembeheer

Een goed presterend bedrijfsnetwerk is essentieel voor iedere organisatie. Wij ontwerpen, implementeren en beheren netwerken voor organisaties die van hun netwerk continue beschikbaarheid eisen.

Lees meer

Support

Snelle en deskundige hulp bij onverhoopte problemen of gebruikersvragen, dat is iets waar onze supportmedewerkers zich volledig voor inzetten. Of het nu om eerste- of tweedelijns vraagstukken gaat.

Lees meer

IT-beveiliging

IT-beveiliging is veel meer dan alleen een virusscanner en wachtwoord-beheer. Om uw omgeving optimaal te beheren en beveiligen komen daar ook firewalls en continue monitoring bij kijken.

Lees meer

Internet

Wij leveren internetverbindingen op een veelvoud van netwerken. Wij leveren internetdiensten gebaseerd op ADSL, SDSL, VDSL, Kabel en Glasvezel technologie, maar ook zelfs 4G verbindingen voor het buitengebied. Wij kijken graag met u naar de beste oplossingen voor uw bedrijf en voor uw locatie.

Lees meer

Hardware

Hardware is onlosmakelijk verbonden met het IT-vak. Wij gaan voor het leveren van kwaliteits-hardware tegelijk een faire prijs.

Lees meer

Ook zorgeloos werken?

Wij ontzorgen u met het beheer van al uw apparaten met een IP-adres.

Neem contact op