Netwerk en systeembeheer

Een goed presterend bedrijfsnetwerk is essentieel voor iedere organisatie. Wij ontwerpen, implementeren en beheren netwerken voor organisaties die van hun netwerk continue beschikbaarheid eisen.

Ontwerp

Het (her-)ontwerpen van een netwerk begint in alle gevallen met een blanco papier en het uittekenen van de gewenste situatie. Vaak groeien netwerken over tijd uit tot een complexe systemen. Wij snijden door die complexiteit heen en leveren functionele en overzichtelijke netwerken.

Implementatie

Implementeren doen wij zelf. Wij minimaliseren de downtime van uw organisatie zodat u gewoon verder kunt werken. Wij hebben een volledige implementatie in eigen hand en verzorgen het bekabelen tot en met het installeren, testen en leveren van licenties.

Beheer

Wij monitoren voortdurend uw servers en systemen, en maken elke nacht een back-up van al uw gegevens. Wij bewaken en controleren proactief en kunnen tijdig ingrijpen, zodat storingen worden voorkomen en snel en vakkundig verholpen worden.

Werkplekbeheer en Cloud

Storingen bij een werkplek nemen wij ook graag snel op. Mocht het gaan om een vergeten password tot problemen met software, wij zijn bereikbaar en zullen u op afstand direct helpen met onze Microsoft-gecertificeerde engineers.

Werkplek in de Cloud kent vele varianten en voor- en nadelen. Mocht het gaan op basis van remote connectie, of lokaal werken met opslag en software in de Cloud – wij helpen u met een juist en eerlijk advies specifiek naar uw wensen.

“Door flexibiliteit van BIT-Works hebben wij zorgeloze server-migratie gehad ZONDER DOWNTIME op onze 24 werkplekken”

HANS VAN TOL, VAN DRIEL

Geen zorgen om het beheer van uw netwerk- en IT-systemen

Onze IT-specialisten zorgen dat het ‘digitale hart’ van uw bedrijf blijft kloppen!

Neem contact op