Kennismaken

Onze organisatie is voortgekomen uit passie voor het IT en Telecom vak. Met onze jarenlange ervaring, kennis en betrokkenheid streven wij ernaar om onze klanten volledig te ontzorgen.

Bel voor een afspraak, of laat u terugbellen

ACM geregistreerd

Wij zijn als B2B partij aangesloten bij de ACM welke actief toezicht houdt op de markt en zorg draagt voor het actief monitoren van rechten en plichten van telecom- en internetaanbieders.

Xelion en Avaya partner

Als Avaya partner richten wij ons op de bovenkant van de markt waar de eisen voor telefooncentrales en afhandeling zeer hoog zijn.. Als Avaya partner maken wij gebruik van het IP Office platform in een hosted omgeving om de footprint en investering bij onze klanten zo klein mogelijk te houden.

als Xelion partner richten wij ons op het MKB. Xelion heeft met een groot marktaandeel in Nederland, een zeer gebruiksvriendelijke centrale met uitgebreide functionaliteit. Met zijn stabiliteit en kosten-structuur een gewilde telefonie oplossing in het MKB.

Microsoft Partner

Als Microsoft Silver partner zijn wij gecertificeerd voor het leveren van Microsoft diensten als Office 365, Azure en SharePoint. U bent bij ons aan het juiste adres voor het inrichten van omgevingen, alsook de support die daarbij komt kijken.

WatchGuard gecertificeerd

Voor het leveren van Firewalls en Unified Threat Managementoplossingen hebben wij gekozen ons te specialiseren in WatchGuard. WatchGuard is een wereldleider in UTM-oplossingen. Wij installeren en monitoren in real-time uw netwerk en het verkeer over uw netwerk met als doel inbraak en diefstal te voorkomen en vroeg te detecteren.

Uw vaste contactpersonen

Wij stellen u graag voor aan enkele contactpersonen uit ons team.

Geertjan van Bochove
Geertjan van Bochove
Directeur-eigenaar
Jogchum van Bochove
Jogchum van Bochove
Directeur-eigenaar
Bekijk het complete team

“No-nonsense IT leverancier – altijd snel schakelen”

REINIER NAGTEGAAL, ECE OFFSHORE

Persoonlijk kennismaken

Wij verheugen ons op uw bericht!

Contact