Nieuwe MacBooks leverbaar!

De nieuwe MacBook is vorige maand gepresenteerd door Apple. De nieuwste generatie M1 Pro en M1 Max chips zijn de grootste innovatie voor deze nieuwe modellen. Deze supersnelle, door Apple zelf ontwikkelde, processoren zorgen voor ongekende prestaties. Wij hebben zelf de test al gedaan met een MacBook Pro M1 Max, waarbij we binnen 6 seconden ALLE programma’s volledig opgestart waren (inclusief Photoshop en dergelijke). Qua design zijn wij er nog niet helemaal over uit, maar het feit is wel dat het scherm erg dunne zwarte randen heeft en er eindelijk weer een HDMI poort op zit!

Wij kunnen alle Apple producten leveren en ook custom samenstellingen van bijvoorbeeld je Macbook. Levertijden zijn in de meeste gevallen iets beter dan Apple zelf vermeld op zijn website.

Laat het ons weten als je voor de kerst nog een nieuwe MacBook zou willen hebben!

Deel dit bericht