Werken vanuit huis? | Wij staan klaar om te helpen

Naar het advies van ons kabinet en de RIVM moet iedereen waar mogelijk thuis gaan werken. Er zijn verschillende mogelijkheden om thuiswerken te faciliteren op een zo efficiënt mogelijke manier en wat zoveel mogelijk past binnen de mogelijkheden van de huidige netwerk-omgeving.

Dit kan gaan om beveiligde RDP-verbindingen die opgezet kunnen worden om op afstand op je eigen PC op kantoor in te loggen. Maar dit kan ook gaan om werken via Office 365, met bijvoorbeeld Teams, om met elkaar online te werken en documenten te delen.

Daarnaast kunnen wij ook meedenken over de telefonische bereikbaarheid van uw bedrijf. Bijvoorbeeld kan de telefonie-inrichting aangepast worden. Kan het personeel bellen via een softphone op hun pc? Kan het personeel bellen via een mobiele app op hun smartphone? Kan het personeel vanuit huis uitbellen met het vaste telefoonnummer in plaats van mobiel? Wij kunnen snel de huidige inrichting aanpassen of faciliteren in het herinrichten van uw telefonieomgeving.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen en advies over hoe snel te implementeren.

Werken vanuit huis? | Wij staan klaar om te helpen

Deel dit bericht