Corona maatregelen BIT-Works

Naar aanleiding van de meest recente ontwikkelingen rond de Corona-crisis gaan wij een aantal aanpassingen maken in onze dienstverlening. Wij hadden al eerder maatregelen genomen op kantoor, maar verwachten een grotere impact voor komende weken.

– Wij zullen zoveel mogelijk op afstand proberen te werken, problemen op te lossen en installaties op te leveren
– Wij zullen niet meer fysiek bij elkaar in de buurt zitten, maar via online tools werken. Dit kan wat vertraging opleveren in de communicatie
– Wij komen nog wel op locatie in bepaalde gevallen, maar verwachten wel volledige medewerking om verspreiding van het Corona-virus tegen te gaan en zullen dus de richtlijnen moeten volgen die door het RIVM zijn gesteld (denk bijvoorbeeld aan afstand houden)

Met al onze collega’s gaan wij er van uit dat wij met deze maatregelen een volledige dienstverlening kunnen bewerkstelligen en daarmee zoveel mogelijk de doorgang in het bedrijfsleven kunnen faciliteren.

Corona maatregelen BIT-Works

Deel dit bericht