Glasvezel De Olm en Schoterhoek

U kunt bij ons tot en met eind januari 2020 terecht voor extra voordelige nieuwe aansluitingen op het glasvezelnet in Nieuwkoop / Nieuwveen. Als u op het industrieterrein De Olm, of industrieterrein Schoterhoek gevestigd bent, dan kunnen wij 6 maanden gratis internet-levering aanbieden. Daarnaast bied Fiber Revolution 2 maanden gratis vastrecht aan en zijn de aansluitkosten voor Fiber Revolution met 50% omlaag gegaan.

Glasvezel via BIT-Works en Fiber Revolution is extreem stabiel, is niet overboekt (zoals bij de meeste andere glasvezel-projecten) en geeft uw bedrijf ruimte om te ondernemen.

Naast glasvezel zijn er natuurlijk ook andere alternatieven – wij bieden graag vrijblijvend advies!

Bel ons voor een afspraak!

De Olm / Schoterhoek / internet / glasvezel / aanbieding

Deel dit bericht