Verzeker jezelf van continuïteit: doe de back-up check

Wil je dagelijks je documenten bijhouden en voorkomen dat als je computer de geest geeft je al je documenten kwijt bent? Zorg dan voor een dagelijkse back-up van je gegevens!

Er zijn verschillende manieren om je gegevens veilig te stellen: ga je voor een dagelijkse backup in de cloud, of ga je voor een backup naar een andere locatie. Elke situatie heeft zijn eigen oplossing nodig.

Een back-up in de cloud wordt automatisch gedaan en je gegevens worden naar een online omgeving gekopieerd waar ten alle tijden toegang toe is. Als alternatief zou je ook hardware kunnen gebruiken op een tweede locatie (andere vestiging of bijvoorbeeld thuis), waar de gegevens naartoe worden gekopieerd.

Is jou omgeving weer snel online na fraude, diefstal, of kapotte hardware? Je kunt ons altijd bereiken voor vrijblijvend advies.

Deel dit bericht