Review | Surface Laptop 2

De Microsoft Surface Laptop 2 is de nieuwe versie van de Surface Laptop. Het is een krachtige laptop met een erg strak design (getuige ook de speciale afwerking van het toetsenbord). De laptop werkt erg prettig en is alles wat we van Microsoft gewend zijn. Een laptop met vergelijkbaar design en performance van Apple kost je al snel 30% meer. Het enige minpuntje is het beperkt aantal externe poorten, maar dat is op te lossen met een docking station. De i5 met 8GB intern geheugen en 256GB SSD schijf waar ik mee werk is ruimschoots voldoende voor de applicaties die ik gebruik, maar geeft toch een extra boost als je het nodig hebt. Zeker aan te raden – zelfs mijn kinderen zijn jaloers op deze laptop.

+ Design is erg goed
+ Snelheid
+ Beste Windows 10 platform
– Aantal USB poorten

Conclusie: 4/5
Reviewer: Allert Jan Versluis

Deel dit bericht