Netwerk beveiliging | UTM

IT-beveiliging is veel meer dan alleen een virusscanner en wachtwoord-beheer. Om uw omgeving optimaal te beheren en beveiligen komen daar ook firewalls en continue monitoring bij kijken. Wij maken gebruik van zogenaamde UTM-apparaten – Unified Threat Management. Dit apparaat verzorgd de bescherming van uw netwerk en routeerd al het verkeer inkomend en uitgaand van uw organisatie. Wij hebben gekozen exclusief gebruik te maken van WatchGuard – de leider op dit gebeid.

UTM’s van WatchGuard bieden uitstekende bescherming tegen data-diefstal en worden continue up-to-date gehouden. De monitoring zorgt voor een historisch record van wat er allemaal binnen uw netwerkt gebeurt. Een WatchGuard UTM geeft u een gerust gevoel met betrekking tot uw data en data van uw klanten en past uitstekend binnen een AVG-framework.

Wat zijn de belangrijkste functies van een UTM:

  • Scant tegen virussen
  • Bescherming tegen inbreuk op uw netwerk
  • Beheert tot welke locaties uw applicaties en applicaties van uw leverancier toegang hebben
  • Monitoring en blokkering van intern surf-gedrag
  • Inzicht en analyse van uw netwerk-verkeer
  • En nog veel meer
Wij staan klaar om een vrijblijvend advies te geven over het nut en toepassing van een UTM.

Deel dit bericht