Eerste schop in de grond glasvezelnetwerk Groene Hart

Na een lange periode van voorbereiding, de vraagbundeling en de technische inspectie van onze aannemer Spitters is het moment nu echt daar. De eerste glasvezel van GlasDraad gaat de grond in, in het buitengebied van het Groene Hart.
Aanstaande woensdag 6 februari gaat in Woubrugge de schop in de grond en starten we met de aanleg van het gigasnelle glasvezelnetwerk van GlasDraad in het buitengebied van het Groene Hart. Dit heuglijke feit willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan.

Daarom nodigen wij u graag uit om dit feestelijke moment bij te wonen op woensdag 6 februari, van 13.00 uur tot 14.00 uur. Plaats van handeling is Woudsedijk-Zuid 45 in Woubrugge, ter hoogte van Kempenaar Flowers.

Door een antwoord te sturen naar info@glasdraad.nl voor 4 februari, kunt u laten weten of u aanwezig zult zijn.

Deel dit bericht