Glasvezel maakt uw organisatie klaar voor de toekomst!

Maximale bereikbaarheid

Werkplekken worden steeds flexibeler ingericht. Apps nemen een belangrijke rol in op het gebied van productiviteit en communicatie. We worden steeds afhankelijker van data, en thuiswerken wordt door steeds meer bedrijven toegepast. Dat vraagt om supersnel en betrouwbaar internet. Dé oplossing: glasvezel.

Klaar voor de toekomst

Organisaties maken steeds vaker gebruik van digitale oplossingen. Applicaties zijn daarvan de meest bekende. Maakt u veel gebruik van apps, of bent u dat van plan, dan is glasvezel sowieso verreweg de beste keuze. Hoe meer apps u gebruikt, hoe meer data er namelijk verwerkt moet worden. Met glasvezelinternet is dat geen enkel probleem. De informatieoverdracht gaat namelijk met de snelheid van het licht. Daarbij kunnen snelheden tot wel 1 Gbit/s worden behaald. Die stabiliteit en snelheid garanderen dat u makkelijk kunt multitasken en continu productief kunt blijven.

Altijd bereikbaar

Onze manier van communiceren wordt steeds flexibeler. ISDN is passé; in plaats daarvan kiezen we steeds vaker voor online-oplossingen zoals hosted telefonie en vast-mobielintegratie. Daarmee zijn we immers altijd bereikbaar voor klanten en collega’s. Glasvezelinternet biedt hiervoor de juiste ondersteuning. Zo kunnen we optimaal gebruikmaken van deze oplossingen. Tegelijkertijd weten we zeker dat andere online-oplossingen ook gewoon gebruikt kunnen blijven worden.

U bepaalt zelf de snelheid

In tegenstelling tot andere internetverbindingen zijn glasvezelverbindingen modulair opgebouwd. Dat betekent dat u zelf de snelheid kunt bepalen. Dat maakt het ook mogelijk om thuiswerkers en andere vestigingen aan te koppelen. Uw zakelijk internetgebruik wordt zo een stuk flexibeler. Daarmee beschikt u altijd over een internetverbinding die past bij uw behoeften.

Zorgeloos doorwerken

Door digitalisering groeit onze afhankelijkheid van data. Om productief te kunnen blijven is het belangrijk dat er zo weinig mogelijk storingen optreden. Ook hierin biedt glasvezel uitkomst. Dit type is namelijk veel minder storingsgevoelig dan andere verbindingen. Dat stelt u in staat om optimaal te kunnen blijven werken. U hoeft zich geen zorgen meer te maken dat u tijd, geld en klantvertrouwen verliest doordat u niet bereikbaar of productief bent.

Meer weten over een zakelijke glasvezelverbinding?

Splinter voice&data geeft u graag een helder advies en zorgt voor een probleemloze en betaalbare glasvezelverbinding! Neem direct contact op en maak een vrijblijvende afspraak, T 0172 520 560 of vul het contactformulier in.

Share this post